Webshop

Vitaminen en mineralen

Onze voeding bevat tegenwoordig veel minder vitaminen en mineralen dan in het verleden het geval was. De intensieve landbouw, met het gebruik van kunstmest, pesticiden en een vroege oogst, heeft een aanslag gepleegd op de kwaliteit van onze groenten en fruit.

Vandaar dat het ook wordt aangeraden om aanvullende vitaminen, mineralen en sporenelementen te nemen om het lichaam te ondersteunen.

 

Juiste balans

Het is van belang dat we vitaminen, mineralen en sporenelementen in de juiste balans nemen aangezien deze voedingsstoffen elkaar nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren.

Deze balans is voor iedereen gelijk omdat de biochemische fabriek, die ons lichaam in feite is, bij iedereen vrijwel hetzelfde werkt.

De hoeveelheid die wij nodig hebben verschilt wel van persoon tot persoon en hangt af van leeftijd, conditie en omvang van het lichaam en wat we van ons lichaam eisen, zowel fysiek als mentaal.

Als u de Free Choice formule gebruikt en daarnaast zorgt voor een gevarieerd en gezond voedingspatroon, voldoende water drinkt, genoeg beweegt en zorgt voor een goede nachtrust, dan zou u een kwalitatieve verbetering in uw leven moeten kunnen ervaren.

Het is vrij eenvoudig om erachter te komen welke hoeveelheid bij u past. Met de juiste hoeveelheid zal u een duidelijke verbetering in uw energie voelen.

Hieronder ziet u een aantal producten die we aanbevelen. In de shop vind u meer informatie over de producten. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Multivitamine Optimum

Multivitamine Optimum

Multivitamine Optimum is een product dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en onderzoek naar de beste combinatie en verhoudingen van vitaminen en mineralen.

We hebben gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen en wordt geproduceerd in Duitsland.

Inhoud: 240 hoogwaardige tabletten

Cal-Mag drankje met vitamine C, D3 en K2

Cal-Mag drankje met vitamine C, D3 en K2

Met deze Calmag poeder maak je snel en eenvoudig een heerlijk drankje met Vitamine C, D3 en K2.

Een ideale manier om deze voedingsstoffen in te nemen. Het heeft bovendien een milde, frisse citroensmaak.

Inhoud: 30 porties

Vitamine C 1000mg

Vitamine C 1000mg

Vitamine C 1000 mg bevat een hoge dosering ascorbinezuur in tabletvorm. Het product is uitstekend geschikt als onderdeel voor de dagelijkse aanvulling. In periodes met een verhoogde behoefte kan tijdelijk meer dan één tablet per dag genomen worden.

Inhoud: 240 tabletten

Vitamine D3 kauwtabletten

Vitamine D3 kauwtabletten

Vitamine D3 800 IU bevat een hoge dosering vitamine D in de beste natuurlijke vorm, vitamine D3 (cholecalciferol). De vitamine D3 is van plantaardige afkomst, en wordt ingenomen als kleine eetbare (kauw)tabletjes met een heerlijke vruchtensmaak.

Inhoud: 480 vegan kauwtabletjes