Over ons:

Geïnspireerd geraakt door de resultaten die deze behandeling bij ons heeft gebracht, hebben we besloten om zelf deze bijzondere methode in Nederland te gaan doen…

Van patiënt tot behandelaar
Nadat mijn ouders in 2016 tijdens hun vakantie Guido Loozen ontmoetten en ik zag hoe mijn moeder van de behandeling opknapte, werd mijn interesse in het werk dat Guido doet, gewekt. Hij heeft deze behandeling zelf ontwikkeld de laatste 10 jaar, was is in Nederland nog helemaal onbekend.

Omdat ik ook veel problemen had met mijn gezondheid en vele behandelingen en therapieën geen oplossing gaven, ben ik met een gevoel van dit-helpt-toch-ook-niet naar België gereden om mijzelf te laten behandelen. Ik had van alles, maar geen nekklachten…

Het resultaat was dat al mijn klachten (darm-, huid-, knieproblemen, voedselintolerantie en pijnlijke rug, houding e.d.) verdwenen.

Na de eerste behandeling was de opluchting groot en zei ik tegen hem “dit wil ik ook kunnen!” Ik ben me in de behandeling gaan verdiepen, want hoe is het mogelijk dat juist een probleem in de nek voor zoveel klachten kan zorgen? Ik heb velen naar hem gestuurd om ook bij hen de resultaten te zien. Daarna besloot ik definitief om de opleiding te volgen, zodat ik in Nederland dezelfde behandeling kan aanbieden.

Mijn eigen praktijk
Sinds oktober 2018, na het afronden van de opleiding ben ik thuis begonnen aan mijn eigen praktijk. Deze behandeling verdiend het om groot te worden en daar ga ik mij volledig voor inzetten. We hebben ervoor gekozen dit te doen onder de naam Collum Behandeling. Inmiddels mag ik al een aantal jaar dit mooie werk doen. Elke keer weer is het bijzonder om te zien hoe mensen bevrijd worden van hun pijnen en ongemakken.

De praktijk groeide snel en Gerrianne (mijn lieve vrouw) deed al snel mee met het aannemen van telefoon, mails en de planning. Toch ging door het zien van de mooie resultaten ook bij haar de wens groeien om in de praktijk zelf mensen te mogen helpen. Na het succesvol afronden van de opleiding werkt ze donderdag en vrijdag ook in de praktijk.

Het is onze passie om mensen gelukkig te maken en we genieten ervan dat we dit nu samen mogen doen.

 

 

 

 

 

Collum behandeling apparaat

“Na de behandeling zei ik

tegen hem: “dit wil ik ook kunnen!”

Collum behandeling apparaat

Al de mooie resultaten uit de praktijk

maken me zo gelukkig…